Startpagina

Weekmenu

Lunchmenu

Themamenu

Onze kaart

Afternoon

Foto's

Contacteer ons

 









 

WEEKMENU

Zaterdag : enkel reservatie voor privéfeesten van 20 tot 60 personen

Zondag : Themamenu aan 35 € of lunchmenu aan 27,5 €

 
* * *

DAGMENU AAN 16 € : Van dinsdag 16 oktober tot vrijdag 19 oktober 2018


* * *

Dinsdag 16 oktober

 Dagsoep OF Toast met Parijse champignons, gedroogde ham en Madeirajus (+ 6 €)

Gebraden piepkuiken met stoemp van spruitjes en spek en kippenjus

Dame noir

* * *

 Woensdag 17 oktober

 Dagsoep OF Toast met Parijse champignons, gedroogde ham en Madeirajus (+ 6 €)

Tournedos Roquefort met handgesneden frietjes

Appelstrudel met vanillesaus en speculoosijs


* * *

Donderdag 18 oktober

 Dagsoep OF Toast met Parijse champignons, gedroogde ham en Madeirajus (+ 6 €)

Boeuf Bourguignon met grove groenten en gebakken aardappelen

Pannenkoek Suzette


* * *

 Vrijdag 19 oktober

 Dagsoep OF Toast met Parijse champignons, gedroogde ham en Madeirajus (+ 6 €)

Zeewolf met picade van amandelen, tomaat, sjalot en Romescosaus

Trifle van rood fruit met mascarpone en crumble van volkorenkoekjes

 
* * *

 Zondag 21 oktober, WILDMENU AAN 42 €

 Ode aan sterrenchef Joël Robuchon

Enkele hapjes bij het aperitief

In huis bereide wildpaté met uienconfijt, rode biet, toast van zuurdesembrood en notencrumble

Consommé “Robuchon

Fazant met gekonfijt witloof, knolselder, gekarameliseerde cox appel en Robuchon’s aardappelpuree

Enkele snoeperijen rond hazelnoot en chocolade

 
* * *

 

Wie een reservatie wenst te maken, of graag op de hoogte blijft van de weekmenu's kan hiervoor terecht bij
Dirk Snoeck : 0476/53.15.29

 

 

©2011 Website
Laatste update juni 2018

"HOF VAN EDEN" • Contact   Info@seniorenresidentie-HofVanEden.be
Driegaaienhoek 9, 9100 Sint-Niklaas    •   

StartpaginaWeekmenuThemamenuOnze kaartAfternoonLunchmenuFoto'sContacteer ons