Startpagina

Weekmenu

Lunchmenu

Themamenu

Onze kaart

Afternoon

Foto's

Contacteer ons

 









 

WEEKMENU

Zaterdag : enkel reservatie voor privéfeesten van 20 tot 60 personen

Zondag : Lunchmenu aan 30 €

 

* * *

DAGMENU AAN 18 € : Van dinsdag 19 februari tot vrijdag 22 februari 2019


* * *

 Dinsdag 19 februari

Dagsoep

Cordon bleu van zalm met mosseljus, tomaat en groene kruiden

Tarte tatin met amandelroomijs

 
* * *

 Woensdag 20 februari

Dagsoep

Gebraden jong haatje met erwtjes en worteltjes en kippenjus

Rijstpap anno 2019

 
* * *

 Donderdag 21 februari

 Dagsoep

Stoofvlees met een slaatje en verse frietjes

Crème brûlée

  
* * *

 Vrijdag 22 februari

Dagsoep

Schartongetjes Meunière met gemengde sla en duchesse-aardappelen

Dessert van de Chef

 
* * *

Zondag 24 februari 2019 : LUNCHMENU AAN 30 €

Scampi’s met paprika, courgettes, tomaat en pastis

Lamsbout met snijboontjes, graanmosterdsaus, pruimtomaat en rozemarijn-aardappel

Witte en donkere chocomousse met chutney van kersen

 * * *

 

 

Wie een reservatie wenst te maken, of graag op de hoogte blijft van de weekmenu's kan hiervoor terecht bij
Dirk Snoeck : 0476/53.15.29

 

 

©2011 Website
Laatste update december 2018

"HOF VAN EDEN" • Contact   dirksnoeck@outlook.com
Driegaaienhoek 9, 9100 Sint-Niklaas    •   

StartpaginaWeekmenuThemamenuOnze kaartAfternoonLunchmenuFoto'sContacteer ons